A magánszféra maradjon csak magánügy!

Lenyűgöző kerítés struktúrlemezből

Látni és látszani? Azt is, ami nem mindenkire tartozik? Sokan jobban szeretik, ha a kíváncsiskodó tekintetek elkerülik őket. Remek megoldás erre az alumínium struktúrlemez, amely mindkét fél szemét gyönyörködteti. A lakók egymás között lehetnek, és a látogatóknak is valami különlegesben lehet részük.

A magánszféra állhatatos őrei

Előbb-utóbb még egy sváb lakatosnak is elege lesz abból, hogy állandóan csupán cége telephelyét látja. Kerítés kellene ide! De valami egészen különleges, ami a megrendelőknek is feltűnik. Így kapott szerepet a magánszféra őreként a struktúrlemez. Ugyanolyan jól takar, mint a sima lemez, és éppoly életszerű, mint a perforált lemez. Különösen sötétben érvényesül a drámai hatás, amikor a lámpák fénye kiemeli a lemezstruktúrát. Martin Klein rajong ezért a megoldásért, főként üzleti tárgyalások alkalmával, amikor cége sokoldalúságát kívánja bemutatni.

Oldal nyomtatása

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.