Csupa lyuk, mégis véd

Ablakfront alumínium perforált lemezből

Vannak titkok, amiket nem szívesen adunk ki. Például, hogy egy csinos ablakfront mögött parkolóház rejtőzik. A titkot ezúttal a perforált lemez őrzi, amely a lakatosipar számára lehetőségek tárházát kínálja. Nem csupán modern, régi épületek esetében is.

Látvány és funkció tökéletes egysége

Wormsban nem szokás lebontani a régi épületeket. Épp ellenkezőleg: Sok szeretettel és fantáziával mentik meg és hasznosítják máshogy őket. Így bukkanhatunk a sétálóutcában egy olyan épületre, melynek ablakfrontját teljes egészében perforált lemezzel fedték le. De vajon ki él olyan ablakok mögött, amiket nem lehet kinyitni? A válasz egyszerű: Senki! Az épületet parkolóháznak használják. Christian Schnabel azért választotta ezt a fémet, mert ez magas fokon teremti meg az design és a funkció egységét: Eltakarja az autókat, de a kipufogógázt kiengedi.

Oldal nyomtatása

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.