Remek kilátás - csak bennfenteseknek!

Teraszkorlát perforált lemezből

Szereti az extravagáns dolgokat? Akkor a perforált lemezből készült teraszkorlátot épp Önnek találták ki! Ezáltal terasza valóságos szabadatéri VIP-páhollyá válik. Ellentétben az üvegből készült korlátokkal a perforált lemez jól takar. Igy Ön zavartalanul gyönyörködhet a kilátásban.

Extravagáns saroképület fém teraszkorláttal

Valódi látványosság Münchenben a Joseph von Schmaedel építész által tervezett Pini-ház. Az extravagáns homlokzat nemcsak az itt székelő cégek reklámfeliratait hordozza, de megteremti a sarokház igazi Times-Square-atmoszféráját is. A ház belülről is olyan, mint amilyennek kívülről ígérkezik: a tetőterasz első osztályú kilátást kínál, miközben perforált lemezből készült korlátok gondoskodnak a hotelvendégek magánszférájának védelméről. Figyelmet felkelteni és közben távolt tartani a kíváncsikodó tekinteteket – erre csak a perforált lemez képes.

Oldal nyomtatása

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.