Hangsúlyozni - alumínium erkélyburkolattal

Egyedülálló alumínium erkélyek

Az alumínium korlát egyedülálló látványossággá teszi az erkélyt: A perforált lemez a fényt átengedi, óv azonban a kíváncsiskodó tekintetektől. A korlátok ezenfelül rendkívül masszívak és időjárásállók. Ezért is szeretik sokan erkélyükön a perforált lemezt!

Lakások Svájcban: A vonzó perforált lemez

Alex Tschuppert építésvezető a svájci Menzikenben lévő társasház esetében különös hatást szeretett volna elérni. Az erkélykorlátokhoz ezért egyedülálló, félig-meddig átlátható fémet keresett, amely átengedi a fényt, ugyanakkor óv a kíváncsi tekintetektől. Ezenkívül strapabírónak és ellenállónak is kell lennie az időjárással szemben. Elvárások sokasága, amelynek csak egy fém tud megfelelni: a perforált lemez. Nem csoda, ha minden erkély iylen szeretne lenni!

Oldal nyomtatása

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.