Ahol igazán szívesen tartózkodik az ember

Lépcsőház kockával és perforált lemezzel

A lépcsőházban nem szoktunk sokáig tartózkodni. Ez azonban mostantól megváltozhat, mégpedig egy perforált lemezből készült kocka miatt, amit belülről világítunk meg, s amely segítségével a lépcsőház valódi építészeti látványossággá válik. Igaz, így a lépcsőzés kissé tovább is tart!

Szolíd világítás a lépcsőházban

Hirzelben, Johanna Spyrinek, a Heidi-regények írójának szülőfalujában egy lépcsőkorlát gondoskodik a kreatív megvilágításról. A régi parasztházak stílusát követve Rolf Gmür és Eugen Antón tíz, formájában és építőanyagában is korszerű társasházat épített. Az építészeti fénypontot a lépcső jelenti: Nem egy üres teret fog körbe, hanem egy belülről szolídan világító perforált lemez oszlopot. Erre a látványra biztosan Heidi szemei is felcsillantak volna!

Oldal nyomtatása

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.