Erkély üvegből? Miért nem perforált lemezből?

Alternatíva üvegkorlátos erkélyekkel szemben

Az alapanyagok egyedi kombinációjával hihetetlen hatást lehet elérni. Például fahomlokzat perforáltlemez-korláttal. Csodálatos a kontraszt, egyben alternatíva az üvegkorlátokkal szemben. Élvezze hát a szellős kilátást, miközben az idegen tekintetek nem zavarják Önt!

Ápolt lakókörnyezet - perforált lemez segítségével

Úgy megépíteni egy idősek otthonát, hogy az visszaadja az ott lakók életkedvét, nem könnyű feladat! Raabsban mégis sikerült – köszönhetően az alapanyagok és színek játékos kavalkádjának. Az Edelmüller és Zobl építésziroda a bor- és bíborvörös fahomlokzatot hatásos kontrasztként az erkélykorlátok és a tűzlépcsők mentazöld perforált lemezével kombinálta. Az idősek pedig élvezik az életük alkonyát megszínesítő környezetet és a lenyűgöző kilátást.

Oldal nyomtatása

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.