Álom egy mosdókagylóról

Megvalósult nemesacél perforált lemezből

A fürdőszoba arra való, hogy a testünk felfrissüljön és esztétikai élmányben legyen részünk. Különösen igaz ez akkor, ha arról van szó, hogy szerepet kap benne a nemesacél perforált lemez, melynek segítségével a mosdókagyló, amiben a kézmosás felejthetelen design-élménnyé válik - súlytalanul lebeg a térben.

Tudatos választás hogyan és miből

Néhányan napsütésről, tengerről, a tengerpart forró homokjáról álmodnak – Harald Schnur pedig lebegő mosdókagylóról, amit meg is valósított. Ötlete, a Scodella igazán légies. A belsőépítész az üvegkagylót két, derékszögben elhelyezett nemesacél perforált lemez közé rögzítette. A szerkezet stabiltását biztonsági üveglapok és élfurnér teszik teljessé. A lehetetlen is megvalósítható, csak tudni kell, hogyan.

Oldal nyomtatása

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.