Szélfogó nemesacélból

Multifunkciós perforált lemez

Egy szélfogó vagy szép vagy funkcionális. Téves gondolat - ha ugyanis nemesacél perforált lemezből készül, mindkettő lehet egyszerre. Ellenáll nemcsak a szélnek, de távol tartja a randalírozókat is. Hogy milyen felirat látható rajta, döntse el Ön saját maga! Reklámként ennél több nem is kell!

Az ellenállás legszebb oldala

Multifunkciós – manapság kedvelt, ám csak ritkán helytálló kifejezés. Egy münsteri autósiskola esetében azonban mégis megvalósult. Thomas Ladehoff építész nemesacél perforált lemezből olyan újszerű szélfogót tervezett, amely nem csak az erős széltől óv, de az üveggel ellentétben remekül ellenáll a randalírozók vagy a graffiti-művészek akcióinak is. Emellett nem sötétíti el a bejáratot és még reklámhordozónak is kiváló. Így válhat széppé az, ami egyben hasznos is! Főként, ha perforált lemezből készült!

Oldal nyomtatása

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.