Szemet gyönyörködtető hangszigetelés

Alumínium perforáltlemez-burkolat

Mindannyian hangszigetelést akarunk, de senki nem szeretne az orra elé otromba falakat. A megoldás: burkolat perforált lemezből. Ha más alapanyagokkal is kombináljuk, igazi látványosság születik belőle, ami szemnek s fülnek ingere. Még akkor is, ha épp egy szemétégető rejtőzik mögötte.

Aki nem akar hallani, nézni még nézhet!

A hangszigetelő falaknak szerepe nem egyszerű - szigetelniük kell, ugyanakkor meg kell felelniük a velük szemben támasztott esztétikai követelményeknek is. Ez lebegett Gerd Hödl szeme előtt, amikor a frankfurti szemétégető tervezése során a perforált lemez mellet döntött. A több mint fél kilométeres masszív fal a perforált lemez burkolatnak köszönhetően könnyednek tűnik. Az acél, a beton, az üveg és a nemesacél zárósapkák kombinációja igazi látványosságot kínál a környéken lakóknak. Hiszen, ha már semmit nem hallunk, legalább lássunk valamit!

Oldal nyomtatása

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.