Az acél,amely melegségével csalogat

Perforált lemez, amely magára vonzza a tekintetet

Nem is olyan nehéz a meleg fogadtatás. Különösen, ha egy fűtőtestet a MEVACO perforált lemezébe öltöztetünk. Creativ Line lemezeink mintái magukért beszélnek. Olyan takaróelemek, amelyek nemcsak magánlakásokban, de közintézményekben is igazán jól mutatnak.

A liliomok perforált lemezből valósággal mágnesként vonzzák a pácienseket.

Tulln an der Donauban, a rózsák ausztriai városában szokatlan fogadópultot szeretett volna rendelőjébe a fizikoterapeuta Katharina Trübswasser. Liliommintás burkolatról álmodott, ami után hajlandó lett volna akár órákhosszat is keresgélni az Interneten. Ehelyett azonban másodpercek alatt a MEVACO weblapjára került: „Itt megtaláltam azt a lemezt, amit kerestem, ráadásul a nekem megfelelő méretben.“ A pszichoterapeuta több, mint elégedett. Abból, amit megálmodott, valódi látványosság lett, s ami még azokat is a rendelőbe vonzza, akik eddig nem páciensként keresték fel őt.

Oldal nyomtatása

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.