Vállalat Katalógus Kapcsolat

KAPCSOLAT

A VÁLLALAT

A MEVACO Európa vezető expandált és perforált lemez, hullám- és ponthegesztett rács gyártójaként a termékek széles választékát kínálja. A MEVACO Európában 135 munkatársával 15 kirendeltségén Németországban, Ausztriában, Svájcban, Franciaországban, Olaszországban, Magyarországon, Egyesült Királyság, és Lengyelországban, valamint további partnerein keresztül Skandináviában, Romániában, Csehországban, Szlovéniában és a Baltikumban több mint 20.000 vásárlóhoz jut el. A folyamatosan bővülő termékkínálatban egyaránt megtalálhatók a standard és az egyedi méretre gyártott termékek is.

RENDELÉSI MENNYISÉG 1 DB-TÓL

Segítségünkkel a legkisebb munkát is elvégezheti – hiszen mi már 1 db-tól is szállítunk. Éljen ezzel a rendkívüli lehetőséggel, és rendelje meg akár most az Önnek megfelelő darabot! Várjuk megrendelését!

MEGBÍZHATÓ SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

Termékeinket gondosan csomagoljuk és szállítjuk.

TERMÉKMINTA

Hogy termékeinket a valóságban is megismerhesse, kérjen termékmintát a katalógusban megjelölt termékeinkből.

EGYEDI TERMÉKEK

Legyen az expandált, perforált lemez vagy rács, termékeinkkel szabadon engedheti fantáziáját. Az Ön által megálmodott terméket 4 nap alatt legyártjuk.

GYORS SZÁLLÍTÁS

Vevőinkért mindent megteszünk. Raktáron lévő termékeink max. 24 órán belül, az egyedi rendelések max. 4 napon belül szállításra készek.

EGYSZERŰ ONLINE SHOP

Az Interneten betekintést nyerhet teljes termékkínálatunkba, tájékozódhat aktuális árainkról és raktárkészletünkről, ill. rendelhet a nap 24 órájában.

ALL INCLUSIVE ÁR

Nálunk elvárás: Mi azonnal a teljes árat adjuk – beleértve a szállítás és a csomagolás költségeit is.

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

  • Legyen mindig tájékozott!
  • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
  • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.