Egyedi tervezésű perforált lemez? Velünk lehetséges!
Ismerje meg a MEVACO Product Designert!
OLYAN EGYSZERŰ, MINT MÉG SOHA!
Egyedi perforáltlemez-kazetták konfigurálása és azonnali online rendelése
Kipróbálom a Designert
Tovább

KAPCSOLAT

EGYSZERŰEN SIKERESEN dolgozni? Velünk lehetséges! - MEVACO

Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal könnyebbé tesszük hétköznapjait, így Ön jobban tud összpontosítani megrendelőire, projektjeire, feladataira. A többit bízza ránk, és élvezze közös munkánk előnyeit!

 • Egyszerűen mindig

  Online shopunk a nap 24 órájában nyitva áll, és all inclusive-árakkal szolgál. Ön bármikor böngészhet benne és konfigurálhatja lemezét. Online- shopunkat a nap bármely szakában felkeresheti.

 • Egyszerűen sokoldalú

  Termékválasztékunk olyan sokrétű és változatos, mint Ön és megrendelői. A sokrétűség ellenére online-shopunk keresési és szűrési feltételeinek segítségével Ön mindenkor gyorsan megtalálhatja a kívánt terméket.

 • Egyszerűen egyedi

  A MEVACO-val a legszokatlanabb megrendelői kívánságok is egyszerűen megvalósíthatók. Termékeinket online-eszköztárunknak köszönhetően az Ön és megrendelői ízlésének megfelelően gyorsan és egyszerűen teheti egyedivé, kezdve az egyszerű méretrevágástól az egyedi lyukasztási képekig, szem- vagy lemezformákig.

 • Egyszerűen pontos

  A MEVACO-nál pontosan azt a terméket kapja, és abban a mennyiségben, ahogy arra Önnek szüksége van. Termékeinket online-shopunkban vagy telefonon akár 1 db-os mennyiségben is megrendelheti.

 • Egyszerűen gyorsan

  Gyors gyártásunknak köszönhetően Ön megrendelőinek még a legegyedibb terméket is rövid szállítási határidővel ígérheti. Önnek saját raktárra nincs szüksége, megbízásait mégis gyorsan teljesítheti, hiszen mi max. 4 napon belül szállítunk.

 • Egyszerűen korrekt

  Ár- és határidő-ígéreteinkben mindig megbízhat - tegyük azt akár telefonon, akár online-shopunkban. Önnek csak rendelnie kell, utána automatikusan megy minden a maga útján. Nincs stressz, nincs bizonytalanság. Mi ezt ígérjük.

 • Egyszerűen igaz

  A MEVACO-nál munkatársaink Önért vannak. Kérdése van, vagy segítségre van szüksége a termékválasztással, vagy az online-shop használatával kapcsolatban, szívesen segítünk Önnek személyesen telefonon is.

Weboldalunk Internet Explorerrel nem kompatibilis. A tartalom optimális megjelenítéséhez a Google Chrome böngészőt ajánljuk.

A Chrome letöltése Bezár

FELIRATKOZÁS A HÍRLEVÉLRE

Tájékozódjon rendszeresen a MEVACO termékeinek és szolgáltatásainak újdonságairól, ismerjen meg izgalmas alkalmazási lehetőségeket!

 • Legyen mindig tájékozott!
 • Fedezzen fel újabb és újabb lenyűgöző alkalmazási lehetőségeket!
 • Értesüljön elsőként remek akcióinkról!

Szeretném kérni a MEVACO Newslettert. Kijelentem, hogy elmúltam 16 éves. Az általános információkat, szakmai tanácsokat, rendezvényekről szóló tájékoztatásokat tartalmazó, valamint az új termékeket és szolgáltatásokat bemutató MEVACO Newslettert díjmentesen kapom. A hírlevélről lejelentkezni a megadott linken bármikor van lehetőségem.

Köszünjük, hogy feliratkozott hírlevelünkre. A megerősítéshez hamarosan egy e-mailt küldünk Önnek.